viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.12.23 @ 08:15

Vlada Županije Središnja Bosna je 19. listopada 2023. godine donijela Odluku o subvencioniranju boravka djece u predškolskim ustanovama na području Županije Središnja Bosna. Odlukom je definirano subvencioniranje boravka djeteta u predškolskoj ustanovi u 100% , 50% i 30% – iznosu.

Odobrena visina subvencije, za isti iznos, umanjuje vašu mjesečnu obavezu prema predškolskoj ustanovi, sve dok traje to pravo. Roditelj/staratelj zahtjev (zahtjev dostupan na web stranici Ministarstva ili isti možete dobiti u ustanovi) za ostvarivanje prava na subvencioniranje podnosi Ministarstvu obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa (daljnjem tekstu: Ministarstvo) posredstvom predškolske ustanove u kojoj dijete boravi (predškolska ustanova zaprima Zahtjev roditelja, pomaže roditeljima prilikom kompletiranja potrebne dokumentacije i u njihovo ime dostavlja Zahtjev s priloženom dokumentacijom Ministarstvu).

OGLAS

Roditelj zahtjev s potrebnom dokumentacijom može i osobno podnijeti Ministarstvu. O zahtjevu za ostvarivanje prava na subvencioniranje boravka rješenjem odlučuje Ministarstvo.

OGLAS
Oglasi
LM