viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.03.24 @ 17:50

Misterioznu rupu je, kaže Mirsad najprije ugledao njegov sin, koji je oca brzo pozvao u nadi da će mu on objasniti o čemu se radi, međutim, ona je ostavila u čudu i njega i sina, ali i sve mještane u ovom dijelu Bosne i Hercegovine, Gornjem Vakufu/Uskoplju.

– Sin je ugledao rupu i mene zvao. Po mojoj procjeni ima tri metra dubine do vode, a ispod vjerojatno još tri metra – tvrdi Mirsad koji je u rupu ubacivao veliko kamenje kako bi otprilike znao kolika je dubina.

OGLAS

Također ističe da ne zna zbog čega je do ovog došlo, ali da se nada da se nešto slično na drugim dijelovima plantaže neće dešavati, jer ne bi dobro prošao ukoliko bi se on ili netko od njegove obitelji našao na mjestu propadanja.

OGLAS

– Nešto smo gledali, ovako isto se desilo i u Srbiji, ali na nekoj njivi, ne znam, nitko nema objašnjenje. Ne znam, ne znam, nije bilo kiša da bi ovdje bila ovakva voda. A i čudno je kako rupa tako odjednom, da zemlja propadne… ma ovo je neviđeno čudo – kaže Mirsad. Pored rupe, tu je i drvo lješnjaka za koje se svi čude, kako nije i ono palo.

OGLAS

– Ne znam, kako li ga to čudo nije povuklo dolje, vidiš kako se malo nakrivilo, ovo bi možda neki stručnjaci mogli da daju objašnjenje. Čudo neviđeno, možda i posljednji dani stižu, nešto se nagovještava – kaže on za Youtube kanal “Srednja Bosna Danas”.

Oglasi
LM