viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.09.23 @ 12:20
OGLAS

Jučer je općinski načelnik Boris Marjanović u službeni posjet primio predstavnike MK „Veterani Croatia“ i MK „Vitezovi MM“ te ravnateljicu JU Dom zdravlja Vitez dr. Anu Šimunović.
Povod za ovaj posjet je informiranje načelnika Marjanovića o aktivnosti koju provode ova dva kluba, a riječ je o vrijednoj donaciji medicinske opreme. Aktivnost pripremaju „Euro bajkeri“ u projektu kojeg podržava Europska unija. Ovu donaciju će ove godine dobiti Slavonski Brod i Vitez, a u svemu aktivno sudjeluje i surađuje MK „Brod“ iz Slavonskog Broda. Koordinator aktivnosti dr. Ana Šimunović je informirala načelnika o sadržaju donacije i izrazila pohvale za cijeli projekt.
Općinski načelnik Boris Marjanović istaknuo je zadovoljstvo jer općina Vitez, upravo zahvaljujući vrijednim moto-klubovima ima privilegiju biti dio ovoga projekta, kojemu je pokrovitelj Tomo Medved, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja. Potporu projektu dao je i načelnik Marjanović, a ukupna vrijednost donacije je preko 20.000 eura.
Također, gosti su upoznali načelnika o prošlotjednom putovanju u Udbinu gdje su na spomen zid crkve Hrvatskih mučenika ugradili dva kamena koji nose natpise Križančevo Selo i Osmica.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM