viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.03.24 @ 12:41

Skupina sportskih entuzijasta i zaljubljenika u rukomet prije nekoliko mjeseci obnovila je rad s mladim uzrastima kada je u pitanju ovaj sport i na području općine Novi Travnik.

S time u vezi, a imajući u vidu veliki interes koji vlada za ovaj sport u Novom Travniku općinski načelnik Stjepan Dujo inicirao je osnivanje novog, zasebnog kluba koji je tako i registriran pred nadležnim tijelima državne uprave s nazivom Rukometni klub „Novi Travnik“.

Oglas

Kada su me kolege upoznale s razmjerom interesa koji vlada u našoj općini za ovaj sport odmah sam kazao da ćemo kao Općina pomoći osnivanje, a kasnije i radu Kluba u Novom Travniku. Veseli me da imamo novi sportski kolektiv, da treninge posjećuje već više od šezdeset djece te im želim uspješan rad, da u svojim okvirima odgoje veliki broj uspješnih sportaša, a prije svega kvalitetnih osoba koji će našu zajednicu dodatno obogatiti“, kazao je u izjavi za medije načelnik Novog Travnika Stjepan Dujo, koji se također zahvalio rukometašima i sportskim radnicima na pokretanju škole rukometa.

U narednom razdoblju RK „Novi Travnik“ nastavit će s redovitim treninzima koje vode treneri Bojan Štrbac i Ana Milanović. Riječ je o bivšim rukometašima, aktualnim prosvjetnim djelatnicima, koji su kazali da se od naredne natjecateljske sezone planiraju uključiti i u redovita natjecanja koja organiziraju matični sportski savezi.

Oglasi
LM