viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.08.23 @ 14:34
OGLAS

Od nedjelje, 27.8.2023. godine u Vitezu borave polaznici Omladinske akademije „Stanje mira“, među kojima su studenti s prostora Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a ranije su boravili u Brčkom, Sarajevu i Tuzli. Organizator ovih aktivnosti je Centar za postkonfliktna istraživanja.

OGLAS

Danas je aktivnostima akademije nazočio i načelnik Općine Vitez Boris Marjanović koji je sudionike upoznao s detaljima kada je u pitanju rad i funkcioniranje Općine Vitez s posebnim naglaskom na ekonomske, obrazovne i demografske perspektive Viteza. Također, odgovarao je na brojna pitanja polaznika ovoga projekta kojeg podržava i Europska unija. Polaznici akademije istaknuli su zadovoljstvo jer se načelnik Marjanović odazvao pozivu te bio uvodničar na današnjem, itekako interaktivnom panelu.

Inače, ranije je skupina mladih posjetila spomen obilježje u Ahmićima i Osmica, održan je sastanak s predstavnicima OSCE-a kao i niz drugih aktivnostima kojima je upotpunjen boravak u Vitezu gdje ostaju do sutra.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM