viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.09.23 @ 10:58

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić prisustvovao je u petak svečanom otvaranju Centralna Business Foruma u Vitezu.

Ovaj poslovni događaj održava se u organizaciji portala Centralna.ba i udruge PRONT, a namijenjen je unaprijeđenju poslovnih vještina i razvoju mreže profesionalnih kontakata.

OGLAS

Ovom prilikom premijer Nikšić je poručio kako je uvijek dobro razgovarati s poduzetnicima i pokušati napraviti što povoljnije okruženje za posao.

OGLAS

– Nigdje nema ovakvog života kao što ima kod nas. Naravno da drugdje ima više prilika da se ljudi ostvare profesionalno, da dobiju bolje materijalne uvjete u uređenim državama, a sad je na nama da probamo stvoriti ambijent da mogu, sve to što ostvaruju izvan BiH, ostvariti ovdje u svojoj zemlji – rekao je premijer Nikšić.

OGLAS

Kako je ranije pisao i naš portal, Centralna Business Forum okuplja stručnjake iz energetike, turizma, IT sektora, obrazovanja, poduzetnike i lidere drvne industrije koji žele doprinijeti razvoju i rastu poslovnog svijeta u BiH.

Cilj je stvoriti inspirativno i poticajno okruženje za razmjenu znanja, ideja i iskustava. Teme ovog foruma su brojne, te uključuju inovacije u poslovanju, digitalnu transformaciju, liderstvo, marketing i financije.

Oglasi
LM