viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.05.24 @ 09:04
OGLAS

U programu tradicionalne manifestacije “Dani Nove Bile 2024”, koja će se održati 17., 18. i 19.05.2024. godine (“Duhovi”, Patron župe Nova Bila), biti će održan i 2. Memorijalni nogometni turnir “Marko Nakić Zigi”, na kojem će sudjelovati momčadi sa područja naše Županije, Mostara, te JU Edukacijsko-rehabilitacijski centar “Duga”, Novi Travnik.

OGLAS

Očekujemo preko 200 mladih nogometaša, 2 utakmice veterana te seniorski turnir od 10 momčadi. Turnir će se održati u kategorijama: pijetlići, cicibani, predpioniri, seniori i veterani. Pozivamo vas da Vašom nazočnošću na stadionu “Kraj Lašve” u Novoj Biloj u dane održavanja, uveličamo 2. Memorijalni nogometni turnir “Marko Nakić Zigi”-poručili su organizatori.

Osim sjajnog turnira, u nedjelju od 17:00 sati očekuje nas i susret 15. kola Županijske lige ŽSB između NK Nova Bila i NK Karaula. U proteklom 14. kolu na Stadionu kraj Lašve odigran je derbi susret 14. kola između Nove Bile i vodećih na ljestvici Lugova. Susret je okončan neriješenim rezultatom 1:1.

OGLAS

Raspored utakmica turnira u kojemu sudjeluje deset ekipa iz Viteza, Nove Bile, Novog Travnika i drugih susjednih općina objavit ćemo tijekom tjedna.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM