viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 12.02.24 @ 11:58

Općinsko vijeće Kiseljaka usvojilo je tri odluke o prodaji nekretnina u Poduzetničkoj zoni Dugo polje u Brestovskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Interes su njihovu kupnju pokazale su tri tvrtke čiji vlasnici kupuju ukupno pet parcela, jedna tvrtka  tri parcele, a preostale dvije po jednu, kazao je Dragomir Lučić, tajnik Općine Kiseljak, izvijestio je Artinfo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kupnje zemljišta i otpočinjanja radova, investitori će imati rok od pet godina za završetak planiranih investicija.

Uz nove investicije na istoj sjednici Vijeća su usvojene i odluke o prodaji zemljišta i nekretnine novom vlasniku Banje i Hotela Dalmacija (kompaniji Robot General Trading). Kako je pojasnio načelnik Mladen Mišurić-Ramljak, u pitanju je dio zemljišta u sklopu kompleksa za kojeg se, po okončanju sudskih sporova, ispostavilo da je u vlasništvu Općine Kiseljak, kao i zgrade koja se godinama koristi za fizikalne terapije te kao centar za mentalno zdravlje. Prodajom parcele koja je u vlasništvu Općine kao i zgrade koja je dio kompleksa hotela i banje, investitor će moći zaokružiti kompleks koji je ranije kupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pritom pacijenti neće trpjeti jer će se zdravstvene usluge, koje se trenutno pružaju u prodanoj zgradi, privremeno moći dobiti u postojećoj zgradi Doma zdravlja. Bit će to privremeno rješenje do završetka gradnje nove zgrade u kojoj će dobiti prikladan prostor – pojasnio je načelnik Kiseljaka.

Oglasi
LM