OGLAS
Vrijeme objave: 11.12.23 @ 13:17
OGLAS

U ponedjeljak, 11.12.2023. godine u velikoj dvorani Općine Novi Travnik održana je 24. sjednica Općinskog vijeća Novi Travnik.

OGLAS

Donijet je Zaključak o utvrđivanju i upućivanju na javnu raspravu Nacrta Proračuna Riznice Općine Novi Travnik za 2024.godinu kojim je definirano da će se Javna rasprava održati u četvrtak, 14.12.2023. u velikoj dvorani Općine Novi Travnik, s početkom u 10:00. Po nacrtu Proračun za narednu godinu iznosit će rekordnih 24 milijuna KM.

Općinsko vijeće donijelo je Rješenje o imenovanju člana Upravnog vijeća JU „Centar za socijalni rad“ Novi Travnik, Rješenje o imenovanju članova Skupštine JP „Vilenica Vodovod“ d.o.o. Novi Travnik, a razmotrena je i Informacija o stanju sigurnosti na području općine Novi Travnik i izvješće o radu PS Novi Travnik za period 01.01. do 31.12.2022. godine.

OGLAS

Na 24. redovitoj sjednici razmatrana je Informacija o trenutnim aktivnostima u projektu „Plava voda“ nakon čega je donijet Zaključak kojim se izražava spremnost za nastavak aktivnosti implementacije projekta „Plava voda“ ali da Općina Novi Travnik nije u mogućnosti osigurati dodatna sredstva u vlastitom proračunu kao ni kroz kreditno zaduženje.

OGLAS

Općinsko vijeće razmotrilo je Informaciju o podnesenom zahtjevu za ocjenu ustavnosti kao i Informaciju o realiziranim projektima kapitalnih ulaganja.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM