viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
tko ne ažurira podatke nema poticaja
Vrijeme objave: 11.01.24 @ 07:45
OGLAS

Iz Općine Vitez obavještavaju poljoprivredne proizvođače, fizičke i pravne osobe sa područja općine Vitez koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava (RPG) i Registar klijenata (RK) da je Pravilnikom o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava i registar klijenata propisano da su sva poljoprivredna gazdinstva obavezna do 31.3.2024. godine izvršiti ažuriranje podataka, odnosno prijavu promjena na svom poljoprivrednom gazdinstvu (zasijane i planirane poljoprivredne kulture na poljoprivrednom zemljištu, trenutno stanje i promjene vrste, brojnog stanja stoke, promjene zemljišnog posjeda  i osnova korištenja poljoprivrednog zemljišta kod općinske službe koja vodi registar.

Sve ostale promjene koje se odnose na promjenu nositelja gazdinstva, članova, broj žiro-računa, prebivališta ili sjedišta, dužni ste prijaviti u roku od 30 dana od dana nastanka promjene. Poljoprivrednici koji ostvaruju premije, a žele registrirati obrt ili društvo navedene promjene moraju izvršiti do 31.3.2024. godine.

OGLAS

Poljoprivrednici koji ne izvrše ažuriranje podataka u Registru poljoprivrednih gazdinstava i Registru klijenata u propisanom roku, neće moći aplicirati na mjere iz programa novčanih podrški za 2024. godinu.

OGLAS

Napomena: Potrebne obrasce možete preuzeti na protokolu Općine i sa službene web stranice. Popunjeni obrasci sa potrebnom dokumentacijom se predaju na protokolu općine. Rok predaje obrazaca za ažuriranje je do 22.3.2024.godina. Poljoprivrednici nakon što ažuriraju podatke mogu podnijeti prijave za poticaje .

OGLAS

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u kancelariji broj 213 u Službi za poduzetništvo i lokalni razvoj Općine Vitez ili putem broja telefona 030 718 217.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM