viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.03.24 @ 13:48

U prostorijama Turističke zajednice općine Travnik danas je održana press konferencija na kojoj su predstavljene dosadašnje najznačajnije aktivnosti u prošloj godini.

Govorilo se o zimskoj turističkoj sezoni ali i planiranim aktivnostima. Anto Bilić, predsjedatelj Skupštine Turističke zajednice općine Travnik u uvodu se osvrnuo na 4. redovnu skupštinu Turističke zajednice koja je održana 20. ožujka 2024. godine.

OGLAS

”Važno je naglasiti da su rezultati eksterne revizije financijskog izvještaja bili pozitivni što potvrđuje transparentnost i odgovorno upravljanje našom Turističkom zajednicom. Ovim putem želim naglasiti opredijeljenost TZ Općine Travnik ka daljnjem unapređenju i promociji turističkih potencijala naše Općine uvijek s ciljem poboljšanja kvalitete i ponude za sve naše posjetioce. S tim u vezi, želim naglasiti važnost cjeloživotnog učenja za sve sudionike u turizmu. Naime, pred nama su vremena brzih promjena i novih izazova u turizmu ali i brojne prilike za rast i razvoj. Upravo zato TZ Općine Travnik ističe snažnu opredijeljenost prema cjeloživotnom učenju kao ključnom faktoru za daljnje unapređenje i promociju bogatih turističkih potencijala naše općine. Uviđamo da kontinuirani razvoj znanja i vještina naših turističkih radnika od hotelijera, vodiča, ugostitelja do organizatora događanja postavlja temelj za pružanje vrhunskih usluga i kreiranja nezaboravnih doživljaja za naše posjetioce. Stoga, snažno podupiremo inicijative i programe koji promiču cjeloživotno učenje unutar naše zajednice.”– naglasio je Anto Bilić iz Skupštine Turističke zajednice Travnik.

OGLAS
Oglasi
LM