viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.03.24 @ 08:39

Vijeće učenika Osnovne škole Bila aktivno djeluje dugi niz godina. Upravo od tih učenika proistekle su neke od značajnih akcija vezanih za unapređenje boravka učenika u školi, a na posljednjem sastanku Vijeće je razgovaralo o načinu na koji učenici mogu pridonijeti uređenju školskog dvorišta.

Želja Vijeća je da po završetku školovanja u školi iza sebe ostave nešto što će nove generacije njegovati i održavati. Iz njihovog razgovora rodila se ideja o sadnji stabala. Za realizaciju ideje javili su se P.P.”Eco Iris” i njihovom vlasniku diplomiranom agronomu Borisu Livančiću kako bi im dostavio ponudu ukrasnog drveća koje je pogodno za sadnju na mjestu nekadašnjeg školskog voćnjaka, a uz pješačku stazu čija izdradnja uskoro započinje. 

OGLAS

Prijedlog Vijeća učenika, koji je naišao na odobrenje Uprave škole, je da svaki od šesnaest odjela škole unutar odjela odaberu stablo za koje će skupiti potrebni novac prema ponudi. Po završetku akcije stabla će uz pomoć djelatnika “Eco Iris” učenici i zasaditi. 

OGLAS

Vjerujemo da će inicijativa Vijeća učenika biti prepoznata te da ćete ih podržati u njihovom nastojanju da boravak u školi učine još ugodnijim, poručili su iz škole. U galeriji objavljena ponuda i cjenik stabala.

OGLAS
Oglasi
LM