viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.04.24 @ 11:37
OGLAS

OGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik u petak, 12. travnja 2024. godine, proslavlja svoj 55. rođendan, a ujedno i 29 godina djelovanja područnog odjela u Vitezu.

Svečani koncert u povodu Dana škole održat će se u Kongresnoj dvorani hotela Central u Vitezu s početkom u 19 sati. Uz učenike matične škole nastupit će i učenici područnih odjela iz Viteza, Busovače, Nove Bile i Jajca. Oni će pokazati svoje umijeće muziciranja na instrumentima koje izučavaju u glazbenoj školi.

OGLAS

I ove godine glazbena škola će ugostiti svoje bivše učenike koji su nastavili živjeti i voljeti glazbu. Jedna od njih je Matea Popović, učenica prvog razreda SGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik, odsjek violina u klasi profesorice Ajle Đidić. Svečarsku glazbenu večer će uveličati i David Šapina iz Novog Travnika te Gabriela Blaž iz Viteza, studenti prve i pete godine klavira na Muzičkoj akademiji Univerziteta u Istočnom Sarajevu u klasi profesorice Nevene Ćeklić.

OGLAS

“Na ovaj svečarski dan stižu nam i posebni gosti, a oni su učenici i profesori OGŠ Borisa Papandopula iz Kutine. Ovo je prigoda da im uzvratimo prošlogodišnje domaćinstvo, kao školi s kojom smo uspješno realizirali projekt u Programu prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Tim projektom Osnovna glazbena škola je za svojih 55 godina djelovanja na polju umjetničke glazbe dobila svoj prvi koncertni klavir”, navode iz OGŠ Jakova Gotovca , dodajući kako su im financijsku potporu u obilježavanju Dana škole pružili Općina Novi Travnik na čelu s načelnikom Stjepanom Dujom i Općina Vitez na čelu s načelnikom Borisom Marjanovićem.

OGLAS

Ovo je pozivnica za sve, posebno za ljubitelje umjetničke glazbe da dođu na koncert i zajedno s učenicima i djelatnicima glazbene škole proslave ovaj poseban dan. Radujemo se Vašem dolasku, poručili su.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM