viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.02.24 @ 08:39
OGLAS

Nakon što nam je Facebook profil udruge Osmica iz Viteza suspendiran 14.2. bez upozorenja i objašnjenja kreiran je novi ali ovoga puta registriran preko ID broja udruge kako bi bila osigurana kvalitetnija zaštita od eventualnih neutemeljenih prijava.

Iz Udruge su javili kako ne namjeravaju ništa komentirati vezano za razloge gašenja profila ali su odlučili biti glasniji i aktivniji u širenju pozitivnih priča sa Osmice. Svrha postojanja udruge je isključivo čuvanje sjećanja na djecu žrtve rata s ciljem da se ne ponovi više nikada i nikome.

OGLAS

Ovim putem se želimo zahvaliti svima na podršci, a posebna zahvala Ivi Stanić koja nam je pomogla oko registracije novog profila kao i savjetima za buduće vođenje stranice. Sve objave koje su bile na starom profilu možete naći na našoj stranici www.osmica.ba koje ćemo postepeno ponovo objavljivati. Nadamo se da ćemo uskoro vratiti sve pratitelje koje smo imali, a želja nam je da svojim budućim aktivnostima broj pratitelja bude što veći, navode iz Udruge Osmica.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM