viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.03.24 @ 11:44
OGLAS

Iz Osnovne škole Dubravica dobili smo informaciju o uništavanju ove škole od strane nepoznatih osoba. Iako se škola obnavlja, o čemu je portal Viteški.ba ranije pisao, nesavjesni pojedinci uništavaju i čine štetu na samoj školi i dvorištu škole.

,,Nažalost, u našoj sredini sve češće se susrećemo sa različitim oblicima vandalizma. Nekima će se informacija činiti kao nevažna i dosadna, ali nama koji u njoj borave i našim učenicima to zasigurno neće biti. Naime, na našoj školi nije neuobičajeno da se sve češće pojave nesavjesna djela vandala. Događaju se ružne stvari, koje nitko od nas ne očekuje u trenucima obnove škole. Vjerojatno u kasnim večernjim satima nepoznate osobe posjećuju školsko dvorište i namjerno uništavaju imovinu, ovoga puta jutros smo na školi uočili tragove ljudskih stopa, ponavljam, vjerojatno mnogima beznačajno, ali nama je važno, kroz mjesec dana čemo imati novu, lijepu fasadu, hoćemo li očekivati ista djela. No to niie sve, ispred škole nas dočekaju otpaci hrane poput ćevapa, lepine što je sljedeće?”, prokomentirala je ravnateljica Osnovne škole Dubravica Olga Krezić te ponovno pozvala na savjesno ponašanje unutar školskog dvorišta.

OGLAS

Dodala je, što potakne pojedinca ili skupinu da ulaze u školski prostor s namjerom uništavanja? Tko su oni? Je li to bijes prema školi? Nezadovoljstvo? Previše slobodnog vremena? Loš odgoj? Previše je pitanja, a nitko ne daje odgovore.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM