viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.05.24 @ 14:38
OGLAS

U prostorijama Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Središnja Bosna 21. svibnja 2024. godine, potpisan je ugovor o izvođenju prve faze građevinskih radova na zgradi Odjela Općinskog suda u Travniku sa sjedištem u Vitezu, za općine Busovača i Vitez, kao i drugih institucija.

OGLAS

Ugovore su potpisali naručitelj radova, kojeg zastupa ministrica Božana Petrović, i izvođač radova, tvrtka SIGMA – SK d.o.o. Zenica, koju predstavlja direktor Slobodan Komosar. Ukupna ugovorena cijena radova za prvu fazu iznosi 1.193.736,74 KM.

Ministarstvo pravosuđa i uprave donijelo je odluku o izboru izvođača radova temeljem provedenog postupka javne nabave, sukladno kriterijima za izbor ponude, zahtjevima iz tenderske dokumentacije, te najpovoljnije ponude dobavljača. Istoga dana, potpisan je i ugovor koji regulira nadzor nad izvođenjem radova. Nadzor će obavljati tvrtka FM INŽENJERING d.o.o. Sarajevo, koju zastupa direktor Faruk Medošević.

OGLAS

Sve strane izrazile su zadovoljstvo postignutim dogovorima i uputile čestitke jedni drugima. “Vitez će dobiti planski uređen objekt, funkcionalan, koji će zadovoljavati sve potrebe institucija koje će ga koristiti, a samim tim i moderno i pristupačno zdanje koje će služiti i građanima Viteza,” izjavila je ministrica Petrović.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM