viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.02.24 @ 14:47

Hrvatsko planinarsko ekološko društvo Gradina 969 Mošunj obavještava da su pristigle markice za 2024. godinu te pozivaju na pridruživanje ovom ekološkom planinarskom društvu ili produženje svog članstva. Od danas možete obaviti proces učlanjenja ili produženja članstva.

Godišnja pretplata za člansku iskaznicu iznosi 25 KM. Vašim sudjelovanjem, pridonosite razvoju i radu društva, čime postajete važan dio zajednice.

OGLAS

Kao članovi Planinarskog saveza Herceg Bosne, ostvarujete i dodatne pogodnosti, uključujući popuste za noćenje u planinarskim domovima koji su članovi saveza, kao i popuste na planinarsku opremu.

OGLAS

Planinarski savez Herceg – Bosne okuplja ukupno 38 planinarskih društava, udruga, klubova i organizacija. Ova raznovrsna zajednica pruža vam priliku da se povežete s istomišljenicima, dijelite iskustva te sudjelujete u različitim planiranim aktivnostima.

OGLAS

Pridružite nam se u istraživanju planinskih ljepota, podržite održive inicijative te zajedno gradimo ljubav prema prirodi. Za sve dodatne informacije i postupak učlanjenja, slobodno nas kontaktirajte. Hvala vam na podršci, a radujemo se zajedničkim planinarskim avanturama u 2024. godini, poručuju iz HPED Gradina 969 Mošunj.

Oglasi
LM