viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.04.24 @ 19:21

U Bosni i Hercegovini jutros su otvorena biračka mjesta za parlamentarne izbore u Hrvatskoj, a po prvim informacijama izlaznost je za sada dobra i izborni se proces odvija bez problema.

– Izlaznost je za sada dobra, državljani Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini koriste aktivno biračko pravo i odazvali su se na izbore – rekao je mostarski konzul, dodavši da na biralištima nisu zabilježeni nikakvi problemi, sve protječe u najboljem redu i na najciviliziraniji način.

OGLAS

Kako se neslužbeno doznaje na biračkim mjestima u Vitezu danas je glasovalo oko 2 300 birača, što predstavlja dobru izlaznost, veću nego li prvog dana glasovanja prije četiri godine.

OGLAS

Hrvatski državljani s prebivalištem u BiH glasuju za tri zastupnika u Hrvatskom saboru koji se biraju iz XI. izborne jedinice. Osim u Mostaru, četiri biračka mjesta otvorena su u Sarajevu, jedno u Banjoj Luci, dva u Tuzli, pet u Vitezu, a četiri u Livnu i Orašju. Birališta u BiH za parlamentarne izbore u Hrvatskoj otvorena su danas, a osim danas moći će se glasovati i sutra do 19 sati kada se birališta zatvaraju

OGLAS
Oglasi
LM