viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.10.23 @ 19:19

Općinski sud u Bugojnu potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva Srednjobosanske županije (SBŽ) koju je podiglo protiv Rasima M. iz mjesta Gaj kod Bugojna zbog izazivanja opće opasnosti.

On je, prema navodima iz optužnice, u srpnju ove godine oko 15 sati u mjestu Gaj, prisustvujući svadbi koja se održavala u dvorištu obiteljske kuće I. M., na kojoj je bio prisutan veći broj gostiju, pucnjem iz vatrenog oružja izazvao opću opasnost za život ljudi.

OGLAS

To je učinio na način da je u jednom trenutku ispalio nekoliko metaka iz pištolja, te je prilikom spuštanja pištolja opalio jednan hitac koji je probio prozor na susjednoj obiteljskoj kući u kojoj žive A. F. i D. F., prenosi Faktor.

OGLAS

Uslijed toga došlo je do razbijanja stakala u donjem kutu prozora, a zrno metka zaustavilo se na unutarnjem zidu dnevnog boravka.

OGLAS

– Bio je svjestan da pucnjem iz pištolja može izazvati opasnost za život i tijelo prisutnih gostiju i osoba A. F. i D. F. koje su se u trenutku pucnja nalazile u obiteljskoj kući, ali je olako držao da do toga neće doći – navodi se u optužnici.

Oglasi
LM