viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.05.23 @ 21:14
OGLAS

Danas je Sportski plesni centar LDF Vitez u kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH u Vitezu održao završnicu 1. segmenta edukacije maturanata u projektu Maturalne plesne pripreme.

Za jednu grupu maturanata, njih oko 40 imali su ispit znanja i dodjelu certifikata o uspješno završenoj edukaciji.

OGLAS

Prvi segment projekta je uključivao edukaciju mladih iz oblasti društvenih plesova, koji će ih pratiti kroz cijeli život na zabavama koje ih očekuju (maturalne večeri, proslave, svadbe, brucoške večeri itd.).

OGLAS

U progamu obuke su bili plesovi uz pjesme koje rado slušamo na zabavama, a ne znamo ih prepoznati niti plesati uz njih (društveni foxtrot, disco fox, engleski valcer, bachata, polka i sirtaki). Svi koji su se pojavili na ispitu znanja uspješno su položili sve zadatke, ali organizatori su dužni istaknuti najuspješniji par, Laris Bešić i Marija Šuman, koji su bili iznad prosječnog znanja.

OGLAS


2. segment ih očekuje u četrvrtak na Gradskom trgu u Vitezu s početkom od 12,00 sati, gdje će zaplesati oko 110 sudionika i maturanata i djece i mladih iz ranjivih skupina društva, kao i mladih koji su se priključili naknadno u edukaciji u ovom projektu.
Očekuje vas spektakl i sjajna priča iz Viteza koju će popratiti mnogi mediji i TV ekipe, poručili su iz Sportskog plesnog centra LDF Vitez.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM