OGLAS
Vrijeme objave: 18.02.24 @ 15:50
OGLAS

Organizatori sa zadovoljstvom pozivaju na prezentaciju predivne ideje Europskog projekta, Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine “OLYMPIC KIDS” , u koji su uključeni Međunarodni olimpijski komitet, te zemlje Turska, Grčka, Slovenija, Italija, Moldavija.

OGLAS

Ponedjeljak, 19.2.2024., u 18:00 sati, sala Katoličkog školskog Cetra (prostor treninga sportske škole “OLIMPIJA” – Travnik).

Europski projekt „OLYMPIC KIDS” – Erasmus+ je projekt koji fokusira na set aktivnosti koji bi djeci približio, te ih u konačnici uveo u svijet olimpizma. Kroz ovaj projekt žele se animirati djeca da sudjeluju u sportu kako bi doprinijeli njihovom kvalitetnom rastu i razvoju, koristeći atletiku kao glavni alat.

OGLAS

Uzimajući u obzir da je grad Travnik mjesto uspješnih i perspektivnih sportaša, a Vlašić mjesto susreta olimpijaca, odlučili su implementaciju olimpijskih i europskih vrijednosti ovog projekta sprovesti u Travniku.

OGLAS

Djeca Travnika imat će priliku da kroz set aktivnosti budu dio ove prepoznatijive priče, te će određeni broj djece posjetiti Atinu i  Pariz u vrijeme Olimpijskih igra 2024.

OGLAS

Tim, predstavnici Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine posjetit će Travnik u ponedjeljak, kao i predstavnik Općine Travnik.

Vrijedni ambasadori ovog projekta bit će djeca i treneri, vaši sugrađani iz Sportske škole “OLIMPIJA TRAVNIK”.

Koordnatorica projekta je doc. dr Maja Đurić.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM