viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.02.22 @ 14:37
OGLAS

Jedna od najaktivnijih sportskih navijačkih udruga u Vitezu svakako je Klub Navijača Hajduka Torcida Vitez. Članovi ove udruge nisu samo navijači koji navijaju i podržavaju HNK Hajduk iz Splita, nego i ekipa koja često podržava različite humanitarne i druge akcije. Zadnja od tih aktivnosti je potpora gradnji crkve u Topali.

Danas su članovi KNH Torcida Vitez u svojim prostorijama organizirali učlanjenje svojih članova i drugih zainteresiranih u Naš Hajduk. Udruga Naš Hajduk je neprofitna, nevladina, nestranačka udruga osnovana 2011. godine s ciljem demokratizacije izbora vodstva u HNK Hajduk. Okuplja članove Hajduka svih dobi, a veže ih pripadnost i ljubav prema Hajduku.

OGLAS

Kako nam je rekao Dejan Križanac, predsjednik KNH Torcida Vitez, ove godine očekuje se rekordan broj članova, dakle preko 187 koliko ih je trenutno. No, ono što treba posebno naglasiti to je još jedna značajna gesta udruge. KNH Torcida Vitez će ovom prigodom donirati 500 € za gradnju crkve u Topali. 

OGLAS

Gosti današnje akcije KNH Torcida Vitez bit će članovi udruge Naš Hajduk iz Splita, predvođeni Mariom Vukorepom. Članovima će nakon učlanjenja na licu mjesta izdavati članske iskaznice.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM