viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.05.24 @ 09:12
OGLAS

Na dvodnevnoj radionici koja se održava 13. i 14.05.2024. godine u Sarajevu u organizaciji USAID Developing Sustainable Tourism in Bosnia & Herzegovina – Turizam jučer su predstavnici Turističke zajednice ŽSB održali predavanje iskustva u primjeni elektronskog sustava prijave i odjave turista u Bosni i Hercegovini.

Turistička zajednica ŽSB je prva turistička zajednica u Bosni i Hercegovini koja je ovaj Sustav uvela u svoje poslovanje još 2012. godine i imala je značajnu ulogu u izradi i implementaciji istog. Iskustva i primjenu sustava za prijavu i odjavu turista kao i mogućnosti uvezivanja sa sustavima drugih institucija, prezentirali su direktor Turističkog ureda TZ ŽSB, Miroslav Matošević i stručni suradnik Turističkog ureda, Faruk Korić kao vodeći stručnjaci u ovoj oblasti u Bosni i Hercegovini.

OGLAS

Radionicu prenosa znanja organizira USAID Developing Sustainable Tourism in Bosnia & Herzegovina – Turizam u suradnji s Agencijom za statistiku BiH, a dvodnevnu radionicu provodi Institut za turizam Zagreb sa posebnim osvrtom na praksu u Republici Hrvatskoj kao i provedbu uvođenja Satelitskog računa u turizmu – TSA (Tourism Satellite Account). Na dvodnevnoj radionici sudjeluju predstavnici ključnih institucija u Bosni i Hercegovini kada je u pitanju turistička statistika.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM