viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.03.24 @ 17:15

Povodom obilježavanja kulturno – zabavne i sportske manifestacije Dan općine Travnik, danas je u Centru za kulturu održana svečana sjednica Općinskog vijeća Travnik.

Nazočnim vijećnicima, ali i brojnim gostima, obratili su se i predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović, te načelnik Općne Travnik Kenan Dautović, koji su ovom prilikom prezentirali značajnije aktivnosti koje su realizirane tijekom protekle godine.

OGLAS

Općina Travnik je već dugi niz godina prepoznatljiva i konkurentna destinacija na bosanskohercegovačkom, pa i na svjetskom turističkom, kulturnom i gospodarskom tržištu, a da svoj razvoj kontinuirano nastavlja u pravom pravcu, svojim marljivim i posvećenim trudom i radom, dokazuje to i načelnik Općine Travnik kao i kompletna općinska administracija.

OGLAS

S obzirom da je ovogodišnja manifestacija u potpunosti posvećena djeci i mladima, današnja svečana sjednica Općinskog vijeća Travnik predstavljala je također izuzetnu priliku da se pokažu opredjeljenja i strateški ciljevi kojima se u prvi plan stavljaju, upravo mladi Travničani, koji će jednoga dana biti lideri svoje zajednice. Stoga je drugi dio svečane sjednice nastavljen uz kulturno-zabavni program u kojem su sudjelovanje uzeli oni najmlađi sugrađani, stoji u priopćenju općine Travnik.

OGLAS
Oglasi
LM