viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.03.24 @ 17:16

Povodom obilježavanja Dana općine Vitez, 28.04.2024. godine, (nedjelja) Općina Vitez na Gradskom trgu organizira glazbeni koncert, svečani defile svih sportskih klubova i kulturno-umjetničkih društava kao i izložbene štandove kreativaca. 

“Pozivamo  sve zainteresirane izlagače kreativce koji se bave izradom rukotvorina, ukrasa i predmeta, izradom prirodnih proizvoda, kozmetičkih preparata, drvenih ukrasa, umjetnina, nakita, igračaka, cvjetnih aranžmana, sve vas koji pravite poslastice ili kolače, da se javite! Također, pozivamo sve zainteresirane ugostitelje da svojom ponudom, hranom i pićem  obogate Dan općine Vitez te se prijave na ovaj Javni poziv”, navode u pozivu.

OGLAS

Sudjelovanje ugostitelja i kreativaca na Dan općine Vitez, 28.04.2023. godine je bez naknade. Javni poziv otvoren je od 05.03.2024. do 25.03.2024. godine, nakon čega će povjerenstvo donijeti konačnu odluku o odabranim sudionicima. Prijavni obrazac nalazi se na dnu ove stranice. O planu rasporeda štandova odlučuje Organizator. Početak rada na štandovima  za kreativce i ugostitelje je 17:00.

OGLAS

Svi zainteresirani svoje prijave mogu dostaviti Službi za društvene djelatnosti putem protokola Općine Vitez sa naznakom “Obilježavanje Dana općine Vitez 2024’’, na e-mail: marija.jozic@opcinavitez.info ili doći osobno u ured kod Marije Jozić. Za sve dodatne informacije zvati kontakt telefone: 030/718 206 Marija Jozić .

OGLAS

Pozivamo i sve vas, ljude dobre volje, koji na bilo koji drugi način možete dati svoj doprinos i podršku da nam se priključite, kako bi svi zajedno obagatili i uljepšali Dan općine Vitez, navode iz Općine Vitez.

PRIJAVNI OBRAZAC

Oglasi
LM