OGLAS
Vrijeme objave: 30.12.23 @ 18:22
OGLAS

Iz Općine Travnik obavijestili su sve građane porijeklom iz Travnika, a koji trenutno borave izvan Bosne i Hercegovine, a koji već sada planiraju svoje godišnje odmore, da će se treća po redu kulturno zabavna i sportska manifestacija Dani dijaspore općine Travnik u 2024. godini održati u periodu od 1. do 10. kolovoza.

OGLAS

Program manifestacije će biti  blagovremeno objavljen na svim medijskim glasilima. Također, ukoliko imate određenih upita možete ih proslijediti na  e-mail adresu: jasmina.fajkic@opcinatravnik.com.ba .

Manifestacija Dani dijaspore je koncipirana tako da se sadržaji odvijaju na više lokacija u Travniku, a iduće godine će zasigurno donijeti niz raznovrsnih događaja, brojne kulturno-zabavne i sportske sadržaje. Dani dijaspore također predstavljaju izuzetnu priliku kako za posjetu prijateljima i rodbini, tako i za korisne privredne susrete i uspostavljanje saradnje.

OGLAS

Za područje Bosne i Hercegovine i njenih susjeda gledajući u daleku prošlost može se reći da je tradicionalno migracijska i iseljenička zemlja.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM