viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.04.24 @ 13:44
OGLAS

Rodna kuća Ive Andrića – Ex Ponto je danas, 12. travnja 2024. godine, ugostila prestižnu radionicu o laparoskopskim kolorektalnim operacijama pod nazivom “Kako to ja radim!”, u organizaciji Udruženja Endoskopskih kirurga Bosne i Hercegovine i JU Bolnice Travnik.

OGLAS

Ova radionica predstavlja značajan događaj za medicinsku zajednicu u BiH, okupljajući vodeće stručnjake u polju endoskopske hirurgije, prenosi Travnicki.INFO. Radionicu je vodio renomirani prof. dr. sc. Marko Zelić iz Hrvatske, uz sudjelovanje istaknutih predavača kao što su prof. dr. sc. Kenan Karavdić, prof. dr. sc. Nenad Lalović, i dr. Adnan Šatrović. Program je započeo ceremonijom otvaranja nakon čega je sljedila serija predavanja i praktičnih radionica.

Događaj je obogaćen teorijskom nastavom, gdje su nazočni imali prilikuupoznati se s najnovijim tehnikama i pristupima u laparoskopskim kolorektalnim operacijama. Osim teorijskog dijela, sudionici će u nastavku dana imali priliku za praktični rad u kirurškoj sali, uključujući vježbe na najsuvremenijem CMR robotu “Versius”.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM