viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.05.23 @ 09:30

Hrvatsko planinarsko društvo ,,Vitez” i Ekološka udruga Kremenik iz Viteza i ove su godine organizirali tradicionalnu, dvadeset i treću po redu, akciju pod nazivom ,,Pješačenjem do zdravlja”.

,,Dvadeset i treće u nizu je ovo tradicionalno pješačenje. Kao i ranije, pješačenje organiziramo u suradnji sa članovima Ekološke udruge ,,Kremenik”. Pješačenje je trebalo biti održano i ranije, ali vremenske prilike nam nisu dozvoljavale. Vjerujem kako će nas danas vrijeme koliko, toliko poslužiti te kako ćemo svi zajedno uživati. Pozdravljam sve sudionike pješačenja, ali posebno pozdravljam sve oni koji nisu iz Viteza. Sretno svima!”, kratko je kazao prije početka hodnje predsjednik HPD ,,Vitez” Vitez Vitomir Grebenar.

OGLAS

Akcija je započela u 9,00 jutros, a nakon polaska s gradskog trga u Vitezu, uslijedila je trasa pješačenja na dionici Vitez – Brizjak – planinarski dom u Zaselju.

OGLAS

Kao i svake godine za sve sudionike pješačenja domaćini, osim planinarskog ručka priredili su i neke sportske igre za djecu, za što su spremne i neke nagrade.
I ove godine će biti članovi gorske službe spašavanja Vitez koji će također, osim osiguranja cijelog puta omogućiti djeci da se pokušaju penjati i spuštati se na umjetnoj stijeni.

OGLAS
Oglasi
LM