viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.01.22 @ 09:39

Kako je portal viteški.ba informirao javnost o sve češćoj pojavi pasa lutalica u gradskom i ruralnom području te što na to kaže općinska služba i kome se obratiti u slučaju napada ili ugriza pasa lutalica, već tada su se oglasili u ime Veterinarske stanice Fauna gdje su naveli kako, u suradnji s Općinom Vitez, ovaj problem rješavaju već unazad četiri godine.

Tada su naveli kako su psi lutalice uistinu problem koji je još uvijek aktualan, jer vlasnici ne prijavljuju pse i puštaju ih na ulice bez daljnjeg nadzora.

OGLAS

Stupanjem u kontakt s jednim od vlasnika Faune, doktorom veterinarske medicine Tomicom Alilović, javnosti ponovno aktualiziramo navedeni problem te prenosimo kako u Fauni nastavljaju izradu TRACES certifikata za izvoz pasa u Europsku uniju, što će Vitezu osigurati smanjenje broja pasa lutalica s ulica.

OGLAS

Podsjećamo, Fauna je u protekle 4 godine udomila 400 pasa lutalica s područja Viteza. Više informacija možete dobiti u prostorijama Veterinarske stanice Fauna d.o.o. na adresi Stara Bila bb.

OGLAS
Oglasi
LM