viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.11.23 @ 20:43

Kako je i najavljeno večeras u 18:00 održana je osnivačka skupština Hrvatske viteške stranke u dvorani Etno sela Čardaci.

Prije same Osnivačke skupštine položeni su vijenci na spomen obilježju “Osmica”. Sama skupštine bila je podjeljena u dva dijela onaj svečani i izborni. U svečanom dijelu obratili su se članovi inicijativnog odbora Vladimir Mlakić, Blaženka Čečura i Ivan Vidović, a svečanu proceduru vodila je Tanja Omazić.

Prema pisanju medija svečanoj sjednici nazočio je Stipan Medo iz Konzulata RH, dok su brzojave čestitki uputili Jozo Ivančević predsjednik Narodne ramske stranke, Stipe Tokić dopredsjednik HDZ 1990, a pozdrave su uputili i Pero Previšić predsjednik Čapljinske narodne stranke i član predsjedništva HNS-a te Ninoslav Sušilović predsjednik Posavske stranke.

U radnom dijelu izabran je predsjednik HVS, a tu dužnost kao što je i najavljeno u narednom periodu obavljat će Ivan Vidović.

Za dopredsjednike su izabrani Tina Filipović, Blaženko Čečura i Viktor Vidović, a za rizničarku Tanja Omazić. Središnji odbor brojit 19 članova, a izabran je i Nadzorni odbor kojim će predsjedati Vladimir Mlakić.

OGLAS

Javnost očekuje kako će nova stranka uskoro predstaviti programska opredjeljenja kao i članstvo.

OGLAS
Oglasi
LM