viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.09.23 @ 18:51

U pojedinim dijelovima BiH, ali i drugih zemalja uobičajeno je da se radost iskazuje pucanjem iz pištolja.

Iskazivanje ovih vatrenih emocija nije neuobičajeno ni u Vitezu. Tako je upravo danas, u poslijepodnevnim satima, na magistralnoj cesti M-5 u Vitezu, ali i u samome centru grada, kod Maestrala i Tropica, naglašavajući kako je to u blizini naseljenih kuća i stanova, čitatelj portala uočio upravo taj neodgovoran i nesavjestan odnos prema okolini gdje živimo.

OGLAS

Naime, u jednoj svadbenoj koloni je uočena muška osoba, a u drugoj ženska osoba, kako puca iz oružja, dok su osobe koje su bile ispred svojih kuća, začuđeno gledale i prokomentirale, postoji li drugi način da se veselje iskaže.

OGLAS

Čitatelj portala nije mogao identificirati osobu, niti je slučaj prijavio policiji, no imajući u vidu kako je gradsko područje pokriveno video nadzorom vrlo je moguće kako će lokalna policija pregledavanjem snimaka ustanoviti tko je osoba koje je pucala nedaleko od igrališta, kafića i drugih javnih mjesta.

OGLAS

Osobe koje su pucale vjerojatno je ponijelo dobro raspoloženje u svadbenim povorkama koje su se kretale Vitezom. Osobe su u jednom trenutku, uz podvikivanje, uzele pištolj i iz njega ispalile nekoliko hitaca u zrak“, navela je osoba čiji je identitet poznat redakciji.

Oglasi
LM