viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.03.22 @ 13:10

Lijepa tradicija članova viteške Mladeži HDZ BiH na Međunarodni dan žena traje već osmu godinu zaredom, a da se upravo takav jedan gest nastavi i ove godine, pobrinulo se nekoliko muških članova ove organizacije, koji su cvjetovima i prigodnim čestitkama, darivali sugrađanke povodom 8. ožujka – Međunarodnog dana žena.

Viteškim ulicama, Gradskim trgom i tržnicom, podijeljeno je više desetaka prigodnih cvjetova uz lijepe i pozitivne riječi koje su izmamile osmjehe i lijepe reakcije. Ovom, već tradicionalnom aktivnošću, članovi Mladeži još su jednom skrenuli pozornost na značaj žene u društvu kao stupa jedne obitelji.

OGLAS

“Još uvijek traje borba žena za potpunu jednakopravnost na raznim društvenim, ali i političkim područjima. Potrebno je svakodnevno raditi na osnaživanju položaja žena i zaštite njihovih prava. Upravo današnji dan, prigoda je da se istinski zahvalimo ženama za sve što one, u funkciji majke, supruge, sestre ili bake, svakodnevno čine na kreiranju pravednijeg, radosnijeg i sigurnijeg života cijelog društva,”, poručuju prigodnom porukom muški članovi organizacije Mladeži HDZ BiH Vitez.

Oglasi
LM