viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.10.23 @ 15:19

Udruga prijevremeno rođene djece “Mali heroji” sinoć je u Vitezu organizirala promociju knjige “Mama, ja sam heroj”. Autorice ove knjige u kojoj su objedinjene priče obitelji sa prijevremeno rođenom djecom je Tea Slivar.

Naša Udruga je nedavno proslavila prvi rođendan i mogu reći da sui za nas mnogi projekti, edukacije za roditelje, medicinske tehničare i doktore. Onda samo odlučili da napravimo ovo jedan veliki projekt gdje su istinite priče naših “malih heroja” i njihovih majki. Knjiga se zove “Mama ja sam heroju”, a napisala je moja sestra Tea Slivar, koja je sve to objedinila. – kazala nam je Monika Blaž, predsjednica Udruge prijevremeno rođene djece “Mali hroji”.

OGLAS

Za godinu dana postojanja Udruga prijevremeno rođene djece “Mali heroji” je realizovala brojne projekte, istaknula je dopredsjednica Nikolina Garić, najavila je i nove projekte, a izdavanje knjige istaknula je kao veliki projekt.

-Mi smo osnovali Udrugu da bi imali suradnju sa doktorima, pedijatrima da bi budućim roditeljima prijevremeno rođene djece dali upute, kako i što treba. Nama nije imao tko pokazati i dati potporu, a mi se trudimo na damo potporu roditeljima, da znaju da nisu sami. – kazala je Garić.

OGLAS

Ovom prilikom promovirana je i pjesma “Heroju maleni” Ivane Janko Stupar.

-Pjesma “Heroju maleni” nastala je na temelju jednog e-maila kojeg sam dobila od predsjednice Udruge Monike u kojem je ona objasnila rad svoje Udruge i izrazila želju za nekim vidom suradnje. Na temelju toga, isti dan sam pristupila pisanju teksta za naše “male heroje” i u kratkom period je nastala i melodija. – rekla je autorica pjesme Ivana Janko Stupar.

OGLAS
Oglasi
LM