viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 06.11.23 @ 21:47

U Franšiznom centru BiH u Vitezu večeras je održan radni sastanak hrvatskih političkih dužnosnika iz Županije Središnja Bosna, na kojem je sudjelovao ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u Vladi Republike Hrvatske, Marin Piletić u pratnji državne tajnice Margarete Mađerić i suradnika.
Domaćini sastanka bili su Radoje Vidović, predsjednik Županijske organizacije HDZ BIH ŽSB i zastupnik u Saboru RH, te Boris Marjanović, načelnik Općine Vitez.

Na ovom konstruktivnom sastanku naglasak je stavljen na dublje razumijevanje društvene i političke situacije u Županiji Središnja Bosna. Tijekom sastanka raspravljalo se o podršci Republike Hrvatske i resornog ministarstva u projektima koji se odnose na socijalnu zaštitu, obitelj, rad i mirovinski sustav.

Zaključak sastanka jasno ističe brigu Republike Hrvatske prema Hrvatima u Središnjoj Bosni i cijeloj Bosni i Hercegovini, te podršku koju pruža Vlada Republike Hrvatske pod vodstvom premijera Andreja Plenkovića. Dogovoreno je da će buduća suradnja biti još jača i korisnija za sve uključene strane, s krajnjim ciljem osiguranja opstanka Hrvata na ovim prostorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM