viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.04.24 @ 09:04

Portalu Viteški.ba javilo se nekoliko svjedoka nesvakidašnjeg događaja koji se odvio jučer u poslijepodnevnim satima na magistralnoj cesti M-5 u naselju Buhine Kuće.

Naime, kako je prenio portal Klix.ba, a na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se kako vozilo pratnje pod rotacijom zaustavlja vozilo VW Golf 2 u kojem se nalazio stariji vozač. Sudionici navedenog događaja ispričali su za naš portal zbog čega je vozilo pod rotacijom zaustavilo vozača Golfa.

OGLAS

“Prije svega, javljamo vam se kako biste informirali javnost o tome što se događalo jučer na magistralnoj cesti M-5 u Vitezu. Vozač VW Golf 2 (stariji gospodin) uključio se na prometnicu, a svojim radnjama na cesti možemo potvrditi da je ugrožavao druge sudionike u prometu tako što je vozilom prelazio iz jedne trake u drugu. Čak se u nekoliko navrata popeo na nogostup. Vozilo marke Škoda pod rotacijom uspješno ga je preusmjerilo na proširenje i pozvalo policiju. Tim potezom zasigurno je spriječena moguća prometna nesreća koja bi, tko zna, kako završila. Putnicima u pratnji svaka čast na odgovornom ponašanju i mogu biti primjer kako se treba ponašati na prometnicama”, rečeno je za naš portal od nekoliko sudionika i svjedoka jučerašnjeg događaja.

Novinari portala viteški.ba ovu informaciju pokušali su provjeriti i u Ministarstvu unutarnjih poslova ŽSB, koje se još nije očitovalo o ovom događaju, no iz razgovora s nadležnim doznali smo kako je na lice mjesta upućena patrola te da je iz prometa isključen vozač pod utjecajem alkohol, a sve na sugestiju savjesne pratnje jedne bh. štićene osobe.

OGLAS
Oglasi
LM