viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.10.23 @ 21:06
OGLAS

Na YouTube kanalu našeg kolege, Roberta Marića, svjetlo dana ugledala je inspirirajuća priča o Edini Trako, hrabroj ženi koja je ponosno odabrala vozački poziv i postala vozačica autobusa u Vitezu. Edina je jedna od rijetkih žena u Središnjoj Bosni, a i šire, koja se usudila koračati tim putem, rušeći predrasude i stereotipe.

Ova video priča istražuje život i rad Edine Trako, žene koja se dokazala u tradicionalno muškom poslu. Njezina priča ne samo da osvjetljava hrabrost i upornost, već i potvrđuje da su prepreke tu da bi se nadišle.

Edina je stekla sve kategorije na svojoj vozačkoj dozvoli, osim one za letenje :-), što ukazuje na njezinu iznimnu predanost i vještine u vožnji. Njezin trud i predanost nisu prošli nezamijećeno, a ona je postala inspiracija mnogima u svojoj zajednici.

U videu ćete čuti iz prve ruke o Edininim iskustvima, izazovima s kojima se suočila i kako je nadvladala skeptične komentare. Njezina priča podsjeća sve nas na važnost postizanja svojih snova i premošćivanja prepreka, bez obzira na spol ili druge predrasude.

Ovaj video o Edini Trako ne samo da slavi njezin uspjeh, već i ukazuje na važnost podrške i razumijevanja u zajednici, kako bi se omogućilo svima da slijede svoje strasti i postignu ono što žele. Edina Trako je primjer kako hrabrost, predanost i odlučnost mogu rezultirati iznimnim uspjehom, te će njezina priča ostati inspiracija mnogima.

Osim toga, Edina je i baka, a u videu je dobila priliku da upravlja dronom, što također možete vidjeti, dodajući još jedan sloj njezinom fascinantnom životnom putovanju.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM