Zrak u vitezu
OGLAS
//
Prijedlog stožera civilne zaštite
Vrijeme objave: 17.10.24 @ 17:21
OGLAS

Na prijedlog županijskog stožera civilne zaštite, Vlada ŽSB donijela je u četvrtak Odluku o prestanku stanja nesreće uzrokovane obilnim padalinama na području SredišnjeBosne.

OGLAS

Općine Fojnica i Kiseljak su 14. listopada, a općina Kreševo 17. listopada, donijele odluke o proglašenju prestanka stanja nesreće uzrokovane obilnim padalinama.

Županijski stožer civilne zaštite zadužen je da i dalje prati i procjenjuje situaciju na području ŽSB i na toj osnovi utvrđuju mjere i aktivnosti potrebne za normaliziranje stanja u općinama Fojnica, Kiseljak i Kreševo, objavili su iz Vlade.

OGLAS

Kako dodaju, zadužili su rukovoditelje organa uprave i upravnih organizacija ŽSB-a, da u okviru svoje redovne djelatnosti, obavljaju i dodatne poslove koji se odnose na otklanjanje posljedica nastalih djelovanjem nesreće.

OGLAS

Županijska uprava za civilnu zaštitu zadužena je da, u slučaju potrebe, stavi na raspolaganje snage i sredstva službi za zaštitu i spašavanje ŽSB-a.

OGLAS

Županijsko povjerenstvo za procjenu šteta dužna je dostaviti konačno izvješće o procijenjenoj šteti Vladi na razmatranje i usvajanje najkasnije u roku od 15 dana od dana kada općinska povjerenstva u cjelini završe izradu izvješća o procijenjenoj šteti.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM