viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.04.24 @ 11:49
OGLAS

Iz župe Svetoga Petra i Pavla Brajkovići pozivaju na pomoć u liječenju njihove župljanke.

OGLAS

“Poštovani, obraćamo Vam se sa zamolbom za pomoć u liječenju od karcinoma za našu župljanku Slavicu Matković, rođenu 1964. godine nastanjenu u Brajkovićima, općina Travnik.

Naime, naša Slavica je, zbog životne ugroženosti, podrvgnuta žurnom operacijskom zahvatu u Zagrebu dana 28.12.2023. godine u Kliničkom bolničkom centru, Sestre milosrdnice” te je konstatirana dijagnoza Zloćudna novotvorina tijela maternice. Od tada se nalazi u Zagrebu na liječenju i tretman je nastavijen primanjem kemoterapija.Za prvi ciklus predviđeno je 6 kemoterapija i određeni specijalistički pregledi ali na žalost zbog žurbe i životne ugroženosti, nije se imalo vremena tražiti suglasnost zdravstva Županije i Federacije te je obitelj bila prinuđena da samostalno plaća sve: preglede, operaciju, kemoterapije, sve ljekove i vitamine koji su neophodni za onkološke pacijente a i sam život u Zagrebu je veoma skup pa sve to iziskuje velike troškove.

OGLAS

Suprug, Pero Matković, učesnik Domovinskog rata, inače umirovljeni dočasnik HVO i OS BIH sa sinovima i kćerkom je odlučio stati uz svoju suprugu te se i sada bore da joj priušte najbolje što mogu.

OGLAS

Međutim, mislimo da nitko ne treba ostati sam u ovakvim životnim izazovima te da svi trebamo pomoći i biti uz ovu obitelj. Predviđeni troškovi do kraja prvog ciklusa kemoteraplja predviđeni su na preko 15.000 € a vrlo dobro znamo da će se liječenje morati i dalje nastaviti ali se ne zna gdje u Zagrebu ili možda u BiH te bi se time olakšalo što se tiče plaćanja i samog smještaja.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM