viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 30.09.23 @ 14:45

Uspješno je završeno i sedmo izdanje Dječje olimpijade u Kiseljaku. Već sedam godina zaredom, udruga Arka mališanima Kiseljaka priređuje cjelodnevnu zabavu punu igre, zabave i smijeha.

Nastupilo je 11 škola, 10 iz Kiseljaka (uključujući područne) te jednu iz Kreševa.
Zahvaljujući Općini Kiseljak, županijskom ministarstvu obrazovanja, JP Elektroprivredi HZ HB, tvrtkama Sarajevski kiseljak te Boreas (Juicy) projekt je održan i ove godine u punom sjaju. Preko 200 učenika se natjecalo u službenim disciplinama a sva druga djeca mogla su uživati u zabavi koju su za njih priredili volonteri, animatori, mađioničar, maskote ali i ekipa Sportskih igara mladih koja je i ove godine pomogla u tehničkoj pripremi projekta.


Promet je na kratko bio prekinut kako bi sudionici, predvođeni malim orkestrom ponosno prošli kroz grad pokazujući ponosno svoj vedri duh i radost koju su širili tijekom cijelog dana.

Oni najuspješniji dobili su i zaslužene medalje.
Sve ih je kao i prethodnih godina zagrijavala fitness trenerica Maja Kraljević dok su u izvlačenju parova pomogli korisnici centra Duga u Kiseljaku.


Cilj ovog projekta je promovirati zdrav natjecateljski duh, sport te druženje djece koja dolaze iz škola koje rade po hrvatskom i bosanskom nastavnom planu i programu.

Oglasi
LM