viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.02.24 @ 09:54

Strojevi se vraćaju na gradilište Koridora 5C na poddionici Ponirak – Vranduk, saznaje Klix.ba.

Nakon što su radovi obustavljeni prije pet mjeseci zbog revizije projekta, a sve je trebalo biti završeno u roku od 58 dana, dodatno su prolongirani dogovori oko ponovne gradnje autoceste.

Oglas

Ipak, prekjučer je održan sastanak u sjedištu Autocesta FBiH u Mostaru na kojem je dogovoreno da se nastavi s gradnjom autoceste na poddionici Ponirak – Vranduk, a jučer je održan sastanak inženjera tako da bi strojevi do kraja tjedna trebali ponovo biti na gradilištu.

Radovi su obustavljeni prije pet mjeseci zbog revizije projekta, a izvođač je tada tražio dodatna sredstva za nastavak gradnje s obzirom da su potrošena sredstva planirana za ovu dionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvođač radova je tražio skoro pa duplo više novca nego koliko će Autoceste FBiH dodatno platiti nakon pravne bitke i arbitraže te revizije projekta za ovu poddionicu.

Kako saznajemo vezano za ovaj slučaj Federalna uprava policije ispituje određene osobe, a iako smo prije nekoliko dana poslali upit, do objave ovog teksta odgovor iz FUP-a još nismo dobili kao ni stav Autocesta FBiH o statusu ove poddionice.

Oglasi
LM