viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.03.23 @ 12:25
OGLAS

Između JP Autoceste Federacije BiH i BH Telecoma u poslovnoj zgradi ovog bh. operatera jučer je potvrđena suradnja o pružanju mobilne mreže u tunelima na izgrađenom dijelu autoceste A1 na trasi Koridora Vc.

Riječ je o tunelima Ričice, Pečuj, 1. mart, Gaj, Vis, 25. novembar, Grab i Ivan u ukupnoj dužini od 22 409 metara.

OGLAS

„Kao dvije javne kompanije u službi građana Bosne i Hercegovine činimo sve napore da im pružimo najbolji kvalitet usluga. Svakako ćemo to nastaviti raditi i u brojnim drugim projektima u budućnosti“, naglasio je direktor Autocesta FBiH Elmedin Voloder.

OGLAS

Ugovor o korištenju cestovnog zemljišta i postojeće infrastrukture JP Autoceste FBiH za pružanje usluga u tunelima na autocesti A1 je potpisan za narednih 20 godina čime se na duži vremenski period rješava pitanje signala mobilne mreže u tunelima na autocesti A1.

OGLAS

„Za ovo pokrivanje mobilnom mrežom BH Telecom je instalirao dvije nove bazne stanice koje signal u tunelu emitiraju korištenjem najmodernije opreme. Veliko zadovoljstvo mi je što smo našim korisnicima učinili još jednu olakšicu pri korištenju usluga u mreži BH Telecoma“, kazao je Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM