OGLAS
Vrijeme objave: 10.10.23 @ 09:12
OGLAS

Proteklog tjedna urađena je sanacija makadamskog puta na dionici  Vjetrenice-Kuberu u dužini od 3 km. Nositelji ove aktivnosti su bili članovi lovačke sekcije” Banovac” koja je inače član lovačke organizacije “Kruščica” Vitez,  u suradnji sa MZ Počulica- Vrhovine, navodi se u priopćenju ove sekcije.

OGLAS

Kako navodi predsjednik sekcije LS “Banovac”,  Aldin Adilović, urađen je prokres, čišćenje, ugradnja, ravnanje i nabijanje tamponskog materijala na sanaciji makadamskog puta Vjetrenice-Kuber.

Ovaj put je od  velikog značaja kako za MZ Počulica-Vrhovine, za lovce i planinare sa područja općine Vitez, Busovača i Zenice tako i za vlasnike vikend objekata na ovom području kao i uposlenike šumarije Vitez. Navodi još i da je u proteklom periodu urađeno još dosta radnih akcija od strane članova lovačke sekcije “Banovac” i mještana MZ Počulica-Vrhovine na samoj pripremi, čišćenje i prokresu navedene dionice. Obzirom da se ranije  ovom dionicom puta  moglo prelaziti samo  radnim strojevima i džipovima te ovaj teren nije bio pristupačan za mala putnička vozila , ovim akcijama je  omogućeno  da svi lovci, planinari, mještani, uposlenici šumarije, vlasnici vikendica  i ostali mogu pristupačno doći na ovu lokaciju.

OGLAS

“Ovom prilikom želim se zahvaliti svim ljudima koji su sudjelovlai na osposobljavanju ove putne dionice, predsjedniku Općinskog vijeća Hidajetu Sivri, Općinskoj službi za gospodarstvo i lokalni razvitak te ministru poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Advanu Akeljiću kao i upravniku šumarije Vitez Jasminu Salkiću”, stoji u priopćenju.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM