viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 04.07.23 @ 14:10

Zeničko – dobojska županija u prva tri mjeseca ostvarila je povećanje izvoza od 11,3 posto u odnosu na isti period lani.

Ukupna vrijednost izvoza je 627.684.000 KM što je za 63.718.000 KM više u odnosu na isti period predhodne godine, piše televizija Hayat.

,,Ovo su dobre vijesti za gospodarstvo ZDŽ, ali i cijele BiH. Tim više, kada znamo da mnoge države u EU u koje izvozimo bilježe značajan pad gospodarskih aktivnosti. Rast izvoza u takvim uvjetima je ogroman uspjeh. U ime Ministarstva gospodarstva i u svoje osobno ime, čestitam svim našim radnicima i poslodavcima na ovom velikom uspjehu. Samo zajedničkim radom, trudom i zalaganjem možemo nastaviti rast i razvoj. Ponosni smo što u Zeničko-dobojskoj županiji imamo vrijedne radnike i poslodavce koji svakim danom stvaraju nove vrijednosti”, kazao je Samir Šibonjić, ministar gospodarstva u Zeničko-dobojskoj županiji.

,,Svaki proizvod koji izađe iz Bosne i Hercegovine i proda se na stranom tržištu velika je pobjeda svih nas i garant opstanka naših ljudi na ovim prostorima i jačanju naše domovine Bosne i Hercegovine”, kazao je Šibonjić.

Oglasi
LM