viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.12.23 @ 16:57
OGLAS

Na glavnom trgu u Zenici danas je počela montaža bine za novogodišnji koncert Marije Šerifović, a već sutra počinje blokada prometnica.

Građani Zenice, ali i gosti iz dijaspore te drugih bh. gradova s nestrpljenjem očekuju novogodišnju noć u Zenici i spektakularni koncert Marije Šerifović koji će biti ujedno i njen prvi nastup nakon objave novog albuma.

OGLAS

S tim u vezi, postavljanje bine u Zenici traje već dva dana, a za potrebe što kvalitetnije organizacije i ispunjenja zahtjeva regionalne zvijezde promijenjen je i položaj bine na glavnom trgu. Tako će umjesto dosadašnjeg položaja bine i publike na glavnom trgu ista biti postavljena na kraju trga, okrenuta ka prometnicama zbog čega će već od sutra biti na snazi totalna obustava prometa u ulicama u centru grada koje se povezuju na kružni tok kod robne kuće Bosanka, a trajati će do 10 sati 1. siječnja 2024. godine.

OGLAS

Osim večernjeg programa za najmlađe će u podne 31. prosinca biti upriličen prigodan zabavni sadržaj popraćen predstavama, animatorima i dobrim raspoloženjem.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM