viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.01.24 @ 14:54

Županijsko tužiteljstvo Srednjobosanske županije podiglo je optužnicu pred Općinskim sudom u Travniku protiv Mirnesa Ramić i Miralema Ramić zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničko ponašanje iz članka 362. stavak 2. u vezi sa stavkom 1. i člankom 31 (suučesništvo) Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Predmetna optužnica potvrđena je u cijelosti od strane Općinskog suda u Travniku. 
Optuženima se stavlja na teret da su dana 10.09. 2023. godine u večernjim satima u mjestu Turbe, općina Travnik,  dogovorno i zajedno nasiljem prema drugom ugrozili građanski mir i nanijeli laku tjelesnu ozljedu jednoj osobi.

OGLAS

Ozljedu su nanijeli na način da su u prostoriji caffe Premier u kojoj se nalazilo više osoba, nakon kraće prepirke između oštećenog S. K. i Mirnesa Ramić, Mirnes Ramić obavijestio brata Miralema o prepirci, koji je nakon kraćeg vremena došao vozilom sa ocem do cafee Premier, da bi Mirnes izašao iz objekta te iz vozila kojim se Miralem dovezao iz vozila uzeo drveno štilo, a Miralem metalnu šipku-pajser, te su ušli u caffe Premier i dok je oštećeni sjedio za stolom sa A. L. i H. S., na njega fizički nasrnuli tako što ga je Mirnes udario drvenim štilom, a Miralem metalnom šipkom-pajserom.

OGLAS

Udarce je dobio nekoliko puta u predjelu glave i leđa, kojom prilikom čega su mu nanijeli lake tjelesne ozljede u vidu nagnječenja poglavine, dvije razderno-nagnječene rane na desnoj tjemenoj regiji, razderno-nagnječnu rana na lijevoj tjemenoj regiji, nagnječenje u području desne lopatice, nakon čega su se udaljili iz caffe Premier, a oštećeni potražio liječničku pomoć u JU Bolnica Travnik.

OGLAS

Podsjećamo na načelo presumpcije nevinosti koje definira da se nitko ne može smatrati krivim dok mu se krivnja ne dokaže pravomoćnom presudom.

Oglasi
LM