viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.05.20 @ 12:05

1. Danas je Šesta uskrsna nedjelja. U župnoj crkvi samo je rana misa u 8:00 sati. U četvrtak je Spasovo, Uzašašće Gospodinovo. Slavi se u Novom Travniku. Kod nas su mise: rana u 8:00 i večernja u 18:00 sati. U sljedeću nedjelju je Sedma uskrsna nedjelja, mlada nedjelja. U župnoj crkvi misa je samo rana u 8:00 sati, a druge mise su po grobljima, i to na ovim grobljima: Dubravica, Rijeka, Donja Večerska, Krčevine, Novo groblje- Jardol. Mise su u 11:00 sati.

2. U utorak je 10. utorak sv.Anti. U 16 i 30 sati molimo krunicu i pobožnost svetom Anti a u 17:00 slavimo misu u kapelici svetom Anti.

OGLAS

3. OBAVIJEST: ŠTO SE TIČE SAKRAMENATA PRVE SVETE PRIČESTI, evo možemo kazati: Draga naša djeco ne bojte se! Znam da se neizmjerno radujete primanju Isusa, susretu sa živim Bogom. Učite vjeronauk. Tijekom ovoga ljeta naći će se vrijeme i trenutak da proslavimo Svetu Pričest. Što se tiče SAKRAMENTA KRIZME mi nismo u vlasti da to odlučujemo, to je vlastito našem mjesnom biskupu. Živimo u uvjerenju i nadi da ćemo tijekom ove godine imati sakramenat krizme. Ako bude drugačije, i ako biskup drugačije odluči, naravno da ćemo vas o tome izvijestiti. Mnogi ste također mijenjali termine svoje SAKRAMENTALNE ŽENIDBE. Mogu samo kazati da vas razumijemo, da razumijemo vaše brige što ste morali promijeniti, ali vam mi fratri iz Viteza stojimo na raspolaganju u bilo koje vrijeme i bilo kojem trenutku. Izići ćemo vam u susret i s vama mladencima ostvariti vašu želju da Bog blagoslovi vaš kršćanski brak. Zato ste nam uvijek na srcu. Tako je isto i sa SAKRAMENTOM KRŠTENJA. Tu smo i dođite da sve dogovorimo.

OGLAS

Izvor: Župa sv.Juraj mučenik

OGLAS
Oglasi
LM