spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

PROSLAVA NOVE GODINE JE IZA NAS: Kako na idealan način opušteno u 2023. godinu u Vitezu

- Oglasi -

Odlično blagdansko raspoloženje, novogodišnji doček i euforija koja to sve prati je, za mnoge, daleko iza njih, slijedi nešto sporiji tempo življenja. Polako se kreiraju novi planovi, krećemo u nove uspjehe i “pobjede”.

Prije nego krenemo sa ispunjavanjem ciljeva u narednoj godini, važno je da se prije svega opustimo i uživamo. Ukoliko ste u Vitezu i niste sigurni kako biste proveli slobodne trenutke mi imamo nekoliko zabavnih, ali i onih nužnih ideja. 

Za početak, trgovina i kupovina osnovnih životnih namirnica su uvijek prioritet. Naš Domino diskont se i za siječanj 2023. godine pobrinuo za odlične akcijske cijene. Provjerite što vas čeka u Domino diskontu ovoga mjeseca.

Ukoliko ste možda još nekome zaboravili ili niste stigli kupiti poklon, idealno rješenje je Wine&Co shop koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra TC Vujević u Vitezu. Različite vrste vina, ginova, votki, likera i drugih vrsta pića te posebnih čaša kreativno i neobično pakiranih samo za vama drage osobe pronaći ćete upravo ovdje. Ne zaboravimo, ovaj shop je tijekom prosinca organizirao promocije i degustacije vrhunskih vina i drugih pića, što je privuklo brojne Vitežane, a koji se nadaju da će takvi događaji i u budućnosti upotpuniti vitešku svakodnevnicu.

Prve siječanjske dane ne bismo trebali započeti bez prve jutarnje kave. Savršeno mjesto za ugodan početak dana pružit će vam prostor i usluge caffe cluba Maccao Vitez, caffea and lounge Tropico i caffea Pozivni.

Osim prve jutarnje kave, mnogi požele svoj prvi jutarnji obrok pojesti izvan kuće. Ugodan ambijent i za još bolju uslugu serviranja odlične hrane pobrinuo se motel Bor u Vitezu. Podsjećanja radi, motel Bor osim ponude ukusne hrane i pića ima usluge savršenog smještaja, ali i prostora za različite proslave.

Za ugodan boravak u nestvarnom selu, ili ipak opuštanje u spa centru, za nezaobilazne okuse kvalitetne hrane pobrinulo se Etno selo ,,Čardaci” u Vitezu. Uživat ćete u profesionalnoj usluzi, okusima zanimljivih jela, raznovrsnim okusima različitih piva, ali i predah od svega toga začiniti ugodnom šetnjom Etno selom i opuštanjem u wellness i spa centru. Ono što uskoro sve žitelje i goste Viteza očekuje jest proširenje sadržaja ovog neobičnog sela. Ljubiteljima Čardaka uskoro će biti otvorena vrata novog, zatvorenog bazena, uz ostale sadržaje o kojima će javnost biti na vrijeme informirana.

Nekima je uz odličnu kavu i prostor za uživanje potreban i teren, i to onaj sportski gdje će moći istrošiti energiju, ali i obaviti svoje dnevne fitness potrebe. Ugostiteljski objekt, igraonica za djecu, fitness prostor odnosno funkcionalna teretana, odličan nogometni i tenis teren su dio onoga što biste voljeli posjetiti, a s obzirom kako se za sve to već odavno pobrinuo Sportsko- rekreacijski centar Romari, na vama je da već ovoga tjedna organizirate svoje prijatelje ili obitelj i posjetite odličan i moderno opremljen prostor na adresi Divjak bb u Vitezu.

Sve navedeno Vitežani mogu tijekom ovoga, ali i svakog narednog tjedna iskorištavati i uključiti u svoju svakodnevnicu. Ali, za vikend koji je pred nama, najavljena je aktivnost, koja i nije baš svakodnevna, Vitežani, ali i svi drugi ljubitelji rekreacije, a posebno noćne šetnje, imaju priliku sudjelovati na 13. tradicionalnom Noćnom pohodu Vitez- Zabrđe- Zaselje. Zato, organizirajte se već sada i budite dio druženja, koje je iz godine u godinu sve brojnije.

Prijedlozi i ideje kako upotpuniti siječanjske dane u Vitezu su tu, zajedničke kave, druženja, hrana, spa, sport, nezaobilazne lokacije i uključenje u društveni život neka nam budu prioriteti, jer takve male sitnice čine život ljepšim, a ono što još predlažemo i smatramo neizostavnim, ma gdje bili, ne zaboravite čitati portal viteški.ba. Doznajte sve najnovije vijesti, pratite brojne zanimljive priče…
- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.