spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
5.2 ° C
5.2 °
5.2 °
89 %
2kmh
100 %
Sub
5 °
Ned
5 °
Pon
7 °
Uto
6 °
Sri
4 °

Kako motivirati svoje djelatnike? Caffe House iz Viteza ima najbolji odgovor za to, pokazuju svima kako je kvalitetan odnos vlasnika i djelatnika najvažniji

- Oglasi -
- Oglasi -

Caffe House, odnosno vlasnici caffe Housa iz Viteza sa svojim su djelatnicima održali prošloga vikenda team building na kraju ljetne sezone i dokazali takvim primjerom kako je odnos vlasnika i djelatnika najvažniji, a posebno onda kada je kvalitetan i na obostrano zadovoljstvo koristan.

Nakon samo nekoliko mjeseci ustrajnoga rada, caffe House se može pohvaliti odlično, proteklom ljetnom sezonom. Ljetne večeri, svakodnevne ukusne kave, ugodna druženja i mnoštvo zabave su samo dio onoga što je obilježilo postojanje caffe House od otvorenja do danas.

- Oglasi -

Za sve napisano, svakako su zaslužni vlasnici i njihovi djelatnici. Nakon razmišljanja i brze odluke vlasnika, kako je već gore navedeno, prošloga vikenda realiziran je team building, trojice vlasnika i njihovih djelatnika, koji su na takav način počašćeni za trud i rad. Lokacija zajedničkog druženja je neizostavna Banja Luka, a ono što je važnije od lokacije jeste zajednički iskorišten vikend, zabava, ali i razgovori o još boljem poslu.

- Oglasi -

Na pitanje portala viteški.ba ima li poseban razlog za ovakav team building, vlasnici su odgovorili, da, ima, želimo da sve ovo što smo do sada radili bude još bolje, a to možemo samo ukoliko nas ima i ukoliko održimo ovako odličan odnos. Dalje su dodali, svima želimo ovakav odnos vlasnika i djelatnika.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.