OGLAS
Vrijeme objave: 02.03.24 @ 21:14
OGLAS

Nakon što je prije nekoliko dana veliku pozornost na društvenim mrežama izazvalo skidanje zastave Herceg-Bosne u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu te nakon što je ona navodno vraćena danas je na istom mjestu osvanula velika zastava naše domovine Bosne i Hercegovine.

OGLAS

Iako je prošli put ova priča prvi put objavljena doznali smo kako se zastava redovito skida i stavlja, očigledno kako kome odgovara i ovisno koji klub i pod čijom političkom kontrolom igra. Noćas su iz Kluba malog fudbala Vitez za ovu utakmicu pripremili novi dekor.

Na mjesto iza gola postavljena je velika zastava BiH, a na tribinama je bio desetke zastava Republike BiH te zastava potpore Palestini. Naravno, nemajući ništa protiv državne, službene zastave postavlja se pitanje postoji li u Gradskoj sportskoj dvorani uprava, je li općinska vlast propisala kućni red i pravilnik te radi li se ovdje o političkoj manipulaciji i guranju prsta u oko hrvatskoj javnosti koja je burno reagirala nakon uklanjanja zastave hrvatskoga naroda prošlog vikenda.

OGLAS

Vjerojatno ponukani prethodnim problematiziranjem ovog događaja, organizator se potrudio biti još provokativniji. Sve ovo što se čini, za sredinu kao što je Vitez, nije primjereno i nije u skladu s opredijeljenim politikama pomirenja i međusobne tolerancije. Organizator bi morao biti svjestan svih reperkusija ovakvih pojavnosti u Vitezu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM