viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.05.23 @ 12:40
OGLAS

U srijedu 27.12.2023. Gradska dvorana Vitez bit će ispunjena emocijom koju svojim dolaskom donosi karizmatičan glazbenik i kantautor Sergej Ćetković, javlja Centralna.

S već više od dva desetljeća na sceni, Sergej svoje koncerte nerijetko pretvara u plesni podij, njegov je nastup popraćen vriskovima i ovacijama, a publika s koncerta odlazi punog srca i oduševljena karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama ovog crnogorskog velikana i izvrsnog performera.

OGLAS

Svoj glazbeni put Sergej je započeo još u dječačkoj dobi, u bendu “Vatrena srca” u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir, no profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije. Koncert u Gradskoj dvorani Vitez krajem godine, točnije 27.12.2023. idealna je prilika da uživo doživite energiju Sergeja Ćetkovića.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM